Better with the lights off | Sebbss

Sebbss

Annons

Better with the lights off

k 022

Jag känner hur godis & ja allmänt allting gott & helt onyttigt att äta försöker göra mig fet, vill inte ens äta skiten. Är inte sugen längre… Men det kallar på mig… Kan inte sluta… Kommer bli fetare tillsammans… Beach 2012 here we come! Eller nått. Var i stan idag med Lina iallafall, hade det trevligt! Slutade 3 idag, sen dag och nu är jag skit trött och pluggar franish. Usch jag ska slå min franskabok jag hatar franska. Stoppa upp en TV dosa i rumpan franska. Speciellt när man har en jobbig lärare som är mer blåst än vinden själv. Haha jag har inte så mycket mer att skriva än att jag är trött på skolan och att det är helg snart! 😉 Åh nice hörni. Men nu ska jag fortsätta här, bjuder på två sköna låtar,

Nicki Minaj- Starships

King of hearts- Cassie

Puss Emilia 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats