Day in the city | Sebbss

Sebbss

Annons

Day in the city

Hej babes!

Sitter i sängen och kollar facebook, bloggar osv. Beccan sitter här berdvid mig och är duktig och pluggar! Själv är jag ganska lat, men jag har inga läxor som måste göras nu faktiskt hon har inte gjort ett SO prov för att hon var sjuk förra veckan ju. Idag hade jag bara två lektioner, så soft! Slutade ändå klockan 1 efter det drog jag och Beccan in till stan och shoppade och fikade. Jag köpte inget men det gjorde Beccan däremot haha hon spenderade 1700 spän, man baaaaa K. Men as nice grejer! Jag hittade en tröja på H&M som jag vill haaaaaaaa! Snön kan bajsa på sig, det så så kallt ute. Vi åt nyss middag, korv med makarongrej. Ifall ni ville veta. Nu ska vi ut på en lite promenad bilder kommer senare ikväll!

Puss Emilia! 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats